anothersims

Alla inlägg under juni 2013

Av Emilia - 23 juni 2013 18:59

Jag har spelat lite med min PGC nu:) Detta har hänt:


   

Rose har blivit ett barn.


   

Rose tycker väldigt mycket om att gosa och leka med sina syskon, Jaden och Jasmine.


 

Tvillingarna J&J :)


 

Familjefoto!


 

En trött Rose somnade bredvid mamma i soffan.


 

Philip och Lily har fått sitt fjärde barn, det blev en arvinge! Han heter James.


Åh förresten, Lilys mamma och pappa (första generationen) har dött :(

ANNONS
Av Emilia - 23 juni 2013 17:30

Jag har faktist bara kommit till generation 3. Jag brukar inte spela med samma familj speciellt länge. Jag har så dåligt tålamod, så jag tröttnar på familjen efter ett tag. Jag gör en ny familj nästan varje gång jag spelar :)


 

ANNONS
Av Emilia - 23 juni 2013 17:25

Jag spelar med alla ålderskategorier, men om jag skapar en ny sim/familj så gör jag oftast tonåringar och ungdomar. Jag tycker att det är roligast att spela med den ålderskategorin för att jag själv är en ungdom, och jag tycker att dom andra åldrarna är jobbiga att spela med på något sätt. Åldringarna är oftast bara trötta, sedan dör dem.. Småbarn är bara jobbiga, dom ska lära sig massa saker och man måste hålla koll på dem hela tiden, haha :)


 

Av Emilia - 23 juni 2013 17:22

Jag gillar alla städer! Jag spelar dock mest i appaloosa plains, staden som förljer med djurliv. Jag tycker att allt är så fint där, jag älskar naturen!


 

Av Emilia - 23 juni 2013 17:06

Nu är jag tillbaka från semestern! Jag hade gjort 4 tidsinställda inlägg som skulle dyka upp medans jag var borta, men bara ett av dem hade blivit publicerat, så jag får säga förlåt för att det inte har kommit nya inlägg på ett tag..


Jag är som sagt tillbaka nu, och det betyder ju såklart att uppdateringen blir som vanligt igen! Jag har lite idétorka, så ni får gärna tipsa om saker som ni vill att jag ska skriva om :) Jag har ju min ''30 days challenge'' och PGC, men jag vill gärna skriva om lite andra saker också. Det blir ju ganska tråkigt för er att läsa om samma saker hela tiden.. 

Eftersom jag har varit borta i några dagar och inläggen inte har bivit publicerade så har ni missat några dagar i ''30 days challenge'', så jag tänkte göra om inläggen som ni aldrig fick se. Det kommer upp inlägg till Dag 7,8 och 9 om ett litet tag, håll koll:)


Jag ska skriva dag 7,8,9 nu, sen ska jag spela lite på PGCn. Jag kommer alltså att uppdatera minst 4 gånger till innan dagen är slut. 


 

Av Emilia - 20 juni 2013 08:00

Det finns flera saker som jag vill förbättra i spelet! Jag vill att simmarna ska se mer verklighetstrogna ut, jag vill att nyfödda bebisarna ska vara ''finare'' och att man ska kunna byta kläder på dem, jag vill att man ska kunna simma längre ut i havet, jag vill att barn ska kunna rida utan mods, jag vill att tonåringar ska kunna få barn utan mods, och mycket mer! Jag tycker att The sims är ett av de roligaste PC spelen som finns, men det är såå mycket som skulle kunna vara liiite bättre. Ta exemplet med nyfödda bebisarna, alla ser exakt lika ut, hur kul är det? Tänk er att man skulle kunna byta kläder på dem, som på riktiga bebisar, det skulle vara mycket roligare! eller hur? 


Nu är ju The Sims 4 på gång, så vem vet, någon av mina små önskningar kanske uppfylls? :)

 

 

En utav mina favoritbilder! :)

Av Emilia - 19 juni 2013 19:02

Jag börjar med att be om ursäkt för gårdagen. Jag orkade verkligen inte blogga på grund av det som hände, men det är bättre nu. Imorgon åker jag till bort, jag kommer hem på Söndag. Jag har fixat några tidsinställda inlägg som kommer att dyka upp medans jag är borta, det kan hända att jag hittar ett tillfälle att blogga också, vi får se. Jag har inte spelat sims på några dagar nu, så jag har tyvärr inga nya bilder till er, jag ska fota mina simmar någon dag. Jag hade inte så mycket mer att skriva just nu, så jag önskar er en trevlig midsommar så hörs vi snart igen :)

Av Emilia - 19 juni 2013 18:49

Jag tycker inte att något av expansionspaketen som jag har spelat är dåligt, men det som enligt mig är säms är nog Destination Världen. Varför? Jag har faktist ingen riktig anledning, jag tycker bara inte att det är speciellt roligt att spela. Detta är det expansionspaket som jag har använt minst. När jag köpte en ny dator och installerade alla spel igen så brydde jag mig inte ens om att installera Destination Världen..


 

Japp, ni har sett bilden förut.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se