anothersims

Alla inlägg under juni 2013

Av Emilia - 12 juni 2013 21:41

Kikade på statistiken alldeles nyss och OJ vad det går uppåt! Tack! Ni förstår inte hur otroligt glad jag blir när jag ser det :) När jag skapade denna blogg så var inte tanken att bloggen skulle bli så stor och känd som möjligt, utan jag ville bara ha någonstans att skriva och dela med mig av mina bilder, idéer och tips. Jag säger inte att min blogg är jättestor eller känd, för det är den verkligen inte. Det finns många simsbloggar som är betydligt större än min, men jag har kommit mycket längre än vad jag trodde att jag skulle göra! Detta är tack vare er! Utan er läsare så skulle inte min blogg vara någonting, det är ni som har hjälpt min blogg att växa och det är er jag bloggar för :) Jag ville bara kika in här och säga tack till er. Så, tack för att ni läser min blogg, tack för att ni gav mig en andra chans när jag tappade blogglusten, och slutligen, tack för att ni har stannat kvar!


 

Bild i repris, I like it!  Jag ska ta nya bilder imorgon :)

ANNONS
Av Emilia - 12 juni 2013 16:48

Jag tänkte tipsa er om några fina Pose Packs från Skylar, jag själv har laddat ner nästan alla! För att kunna använda poserna så måste ni packa upp filerna, det kan man göra med ett program som heter WinRar. Ni måste även ha laddat ner PosePlayer för att det ska fungera! Vet ni inte hur man laddar ner eller packar upp filer så kan ni fråga i kommentarsfältet så kan jag beskriva hur man gör, steg för steg. :) 


Ni kommer till nedladdningssidan genom att klicka på bilderna!


       

Det finns massor av poser, inte bara de som visas här. Jag har bara valt ut några av mina favoriter ;)


ANNONS
Av Emilia - 12 juni 2013 16:22

Sally - Grön

Cornelia - Lila

Jake - Blå

 

 

Det är morgon och Sally har precis mött upp Cornelia utanför skolan..

 

 

 

De två vännerna går in i klassrummet och sätter sig längst bak, på samma plats som vanligt.

-Vad tänker du på Sally? Du ser så frånvarande ut!

-Hmm...

-Sally!

-Va?! Inget..

-Haha, kan det vara den jag tror?

-Schh, han kan höra dig!

 

 

  

Plötsligt kommer Jake fram till deras bänk. Han ler och vinkar.

-Tjena tjejer, det är fest på stranden ikväll. Vill ni komma?

-Prrratar ddu med oss?!

-Klart han pratar med oss knäppis! Ja Jake, vi kommer gärna. Vilken tid är det?

-Kul! Klockan nio. Jag ska ut på rast nu, ska ni med?

-Visst, kom Sally.

-Gå ni, jag kommer snart..

Cornelia tittar på Sally som ser väldigt nervös ut, sedan reser hon sig upp och går ut med Jake.

 

 

-Vi väntar vid bänkarna Sally, skynda dig.

-Mmm, jag kommer snart.

 

 

 

När Sally kommer ut så ser hon hur Jake och Cornelia står på skolgården och kysser varandra! Sally blir så ledsen att hon inte ens kan röra sig. Hon tittar på dem ett tag, sedan går hon fram.

 

 

   

-Vad håller ni på med?!

-Ehh, oj, hej Sally..

-HUR KUNDE DU? DU VISSTE JU ATT JAG GILLAR JAKE!

Jake tittar ner i marken och rodnar.

-Men Sally kom igen, du kan inte ens prata med honom utan att stamma. Du är för feg.

 

 

 

-JAG HATAR DIG!

-Haha det gör du inte alls. Du vet själv att du är för feg, det kommer aldrig att bli något mellan er ändå. 

-Hur kan du säga så? Jag trodde att vi var vänner, du är så falsk!

-Vet du vad? Du kan hitta nya vänner. Jag vill inte vara med dig längre!

-Lugna ner er lite! Kan någon förklara vad som händer här? Jag fattar ingenting!

 

 

 

-Cornelia visste att jag gillar dig, ändå står hon där och hånglar med dig! Jag hatar er båda! Och ni kan glömma att jag kommer på den där j*vla festen!

-Bra, vi vill ändå inte ha dig där!

Sally torkar bort tårarna och springer därifrån.Av Emilia - 12 juni 2013 16:14

 

Jag har gjort min första ''simself'' någonsin! Jag blev dock inte så nöjd med den då jag var tvungen att göra den på cirka 5 minuter.. Jag har längre hår i verkligheten och munnen blev inte så lika, men den får duga tills jag orkar göra en bättre.

Av Emilia - 11 juni 2013 17:40

Nu är det sommarlov och jag har ingenting planerat förrän på torsdag nästa vecka, så nu kan jag lova er att det blir mycket uppdatering! 


Jag har alltså gått ut nian idag, det känns både bra och sorgligt. Bra för att jag äntligen är klar med grundskolan, och sorgligt för att jag vet att jag kommer att tappa kontakten med vissa personer i klassen. Jag har som sagt inget planerat förrän nästa vecka, så det kommer att bli bra uppdatering nu. Jag kommer såklart att fortsätta på den nya historien ''En tjej vid namn Sally'', men det kommer även att dyka upp inlägg som handlar om massor av andra saker! Jag såg även att statistiken har ökat och jag har fått flera nya läsare, hoppas att ni gillar min blogg och stannar kvar här ett tag! :)


Idag/ikväll tänkte jag bara ta det lungt, så det blir inga fler inlägg idag. Jag är sååå trött efter de senaste dagarna, hoppas ni förstår. Imorgon ska jag spela sims och göra många inlägg, så kom gärna tillbaka då! Tills dess, ha en bra kväll:)

Av Emilia - 9 juni 2013 16:12

 

-Mitt namn är Sally, jag är 16 år gammal och bor i en villa vid havet, med min familj såklart.

Min familj består av mamma Laura, som kommer ifrån Colombia och är stylist, pappa Chris, som är författare, och min jobbiga men söta syster, Madie. Madie är 11 år och kan vara riktigt jobbig! Men vi är ändå väldigt bra vänner.


 

-Detta är jag och Cornelia, min bästa vän! Vi har varit bästa vänner så länge jag kan minnas, vi gör allt tillsammans! Cornelia och jag tycker lika om nästan allt. Vi har samma intressen, samma klädsmak och så vidre.


 

En vanlig dag i min familj börjar med att jag vaknar av väckarklockan, jag brukar ligga kvar ett tag, men sen ropar mamma, då måste jag gå upp..


  

När jag har klätt på mig så brukar jag gå in till Madie för att väcka henne, hon är en riktig sömntuta!


 

När jag har fått upp Madie ur sängen så går vi in till köket för att äta frukost, mamma och pappa tycker att hela familjen ska äta tillsammans, och dom tycker alltid att jag ska sitta ''ordentligt'' vid bordet..


 

När vi har ätit klart så måste jag och Madie skynda oss att borsta tänderna, annars missar vi bussen till skolan! Mamma säger att vi får skylla oss själva som inte kliver upp i tid, men hon är vuxen och fattar ingenting.


 

Jag och Madie sitter alltid bredvid varandra på bussen till skolan. Jag hade ju såklart hellre suttit bredvid Cornelia, men hon bor på andra sidan stan, så vi åker inte samma buss. Jag vill gärna sitta bredvid Jake också, men det vågar jag inte göra. Jake är en av de populäraste killarna på skolan och han är bara med de populära tjejerna, jag är inte en av dom, så jag skulle bara bli utskrattad om jag satte mig bredvid honom.


 

Åh, jag glömde visst, här är vårat hus! Det ligger lite avlägset, precis vid havet. Jag älskar det!


I nästa del av min berättelse kommer ni att få följa med mig under en hel dag i skolan, och ni kommer att få vara med mig och Cornelia! Det kommer att bli superkul!Av Emilia - 3 juni 2013 16:42

Jag är med i en tävling som pågår hos Allt Om Sims! Temat är sommar, och man ska skicka in tre bilder för att delta. Bild 1 ska vara naturen, bild 2 glädje och bild 3 frihet. Här nedanför kan ni se mitt bidrag till tävlingen.

     


Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingen!

 

Av Emilia - 1 juni 2013 12:12

Jag har så mycket att göra i skolan nu, så jag hinner inte spela sims eller blogga! Men snart är det sommarlov och då lovar jag att blogga varjedag! Jag kikar faktist in här lite då och då, utan att skriva något.. Och jag blir otroligt glad! Det är många som tittar in här, fast jag inte bloggar. Tack för att ni inte lämar mig och min blogg! Jag ska som sagt börja blogga regelbundet om någon vecka, då ska ni få bilder i varje inlägg också! Hoppas att ni stannar kvar ett tag till, och ger mig en till chans :)  Jag tänkte faktist spela lite sims idag, så det kommer nog ett litet inlägg senare. Håll utkik! :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se