anothersims

Alla inlägg under juli 2013

Av Emilia - 7 juli 2013 12:33

Jag har inte köpt övernaturligt än (hehe), så jag vet inte så mycket om häxor och feér. I djurliv så finns ju enhörningarna, och i kvällsnöjen så finns vampyrer, dessa varelser har jag mer kunskap om! Min favorit är helt klart enhörningarna! Jag har nog ingen bra anledning till det, men dom är så fina och typ magiska :)


 ANNONS
Av Emilia - 7 juli 2013 12:31

Jag älskar att skapa egna simmar! Jag tycker att det är bland det roligaste i spelet. Jag har några nedladdade simmar också, men jag föredrar att skapa egna, helt från grunden.


 


 

ANNONS
Av Emilia - 7 juli 2013 12:28

Jag föredrar att skapa kvinnliga simmar! Det är nog för att jag har såååå mycket fina saker nedladdade till just kvinnliga simmarna. Jag skulle nog tycka att det var roligare att skapa manliga simmar om jag hade mer kläder och frisyrer till dem, men jag orkar aldrig ta mig tid att leta upp saker och ladda ner dom..


 

Av Emilia - 7 juli 2013 12:26

Den bästa simmen jag någonsin skapat var nog en som jag gjorde när jag nyss hade fått sims 3, jag kommer ihåg att jag satt och skapade den där simmen i flera timmar, fixade massa små detaljer, allt skulle vara perfekt :) Jag minns inte vad jag döpte henne till, och jag har tyvärr ingen bild på henne heller.


 

Av Emilia - 3 juli 2013 08:00

Jag föredrar faktist CC. Man kan ladda ner sååå mycket fina saker! Jag tycker att spelet blir mycket roligare när man spelar med CC än när man spelar CC-free.


 


 

Av Emilia - 2 juli 2013 08:00

Det fusk som jag använder mest är helt klart Testingcheatsenabled true! Jag tycker om det fusket för att det ger en så många möjligheter, och det är ett väldigt bra fusk enligt mig :) Jag använder även Motherlode ganska mycket.


 


 

Av Emilia - 1 juli 2013 17:48

Det bästa prylpaketet enligt mig är Sovrum & badrum, för att man får väldigt mycket fina möbler och saker!

Det prylpaket som jag tycker minst om är Gasen i botten, för att jag är inte så mycket för bilar och det är i stort sett bara bilar, fordon och bilsaker i det prylpaketet.


 


 

Av Emilia - 1 juli 2013 17:37

Jag kom precis på att jag har glömt bort att berätta för er att jag inte är hemma! På grund av detta så kan uppdateringen bli lite sämre än vanligt (det har ni nog redan märkt), men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan! Jag åkte hemifrån igår och just nu befinner jag mig nånstans vid norrköping. Imorgon åker jag vidare neråt i sverige :) Jag kommer hem om ca 1 vecka, då blir uppdateringen normal igen. Jag ska uppdatera när jag har tid! Jag hittade ett litet bloggtillfälle nu, så jag tänkte slänga in några små inlägg och tidsinställa några så att jag får ''ledigt'' från bloggen imorgon, det är ju faktist semester;)


Jag har tyvärr inga osedda bilder att visa er, så ni får nöja er med gamla tills jag kommer hem igen..

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se